3 Temmuz 2012 Salı

03/07/2012

... bu aralar yine bi yoğunluktur bitmek bilmiyor, ama cuma dan itibaren bir hafta tatili hak ettim diye düşünüyorum. Gerçi bu seferki tatil biraz farklı olacak, yani bi Bodrum, Çeşme v.s. değil de eşimin memleketi Sinop'a gidiyoruz, ilk defa Karadeniz'e gidiyor olacağım... nasıldır, neler yapılır hiçç bilmiyorum... oradan bir iki günlüğüne Samsun'a geçiş yapmayı düşünüyoruz... eğer Sinop ve Samsun'a gitmişken muhakkak buralara da "...... " gitmelisin diyorsanız lütfen bilgi veriniz :))  

... bugün ilk defa ayna karşında iphone ile fotoğraf çektim :) Gizzy bebeğim sen aklıma geldin, senin asansör serilerinden sonra bende "evde ayna karşısında" moduna girdim :)VE bugün nihayet laptopuma kavuştum, ayda bir arıza vermek artık adet oldu bizde.... 

... herkese güzel, enerji dolu, pozitif bir hafta diliyorum.... 




follow me on instagram: dujufashion 
twitter: dujufashion
facebook: Duju Fashion
follow with: BenMODA




skirt : mango
shirt: zara
bag: michael kors
sandal: h&m


12 yorum:

  1. bebegim benim sen samsuna mı gitceksin bakiyim:) yani benim dogup büyüdügüm memleketime, ben oralarda yaşarken pek bi halta benzemeyen ama son 5-6 yıldır karadenizin parisi olarak isimlendirilen Samsuna mı gidiceksin:))
    Ben sana şöyle özetliyim, ekstra bilgi istersen telefonla iletişim kuralım bebişim:)
    Samsuna gidip pide yemeden dönme, en kötü pideciye bile girsen muhteşem yapacaktır pideyi;) ama illede isim verceksek Körfez restoran var, Venn Otel var. Hatta Venn otele giderseniz, kendisi denizin dibinde çok şahane bi butik oteldir, az yaglı kuymak isteyin, ekmeginizi bandıra bandıra yiyin kahvaltıda :)
    sonra çalıkuşu restoranda soslu dürüm yiyin, bir et döner nekadar lezzetli olabilirmis görün:)
    sonra bide Ballıbaba yada balkaymaktan dondurma yiyin, özellikle de Karamellisini. Bildigimiz karamelli dondurmayla hic alakası yoktur, muhteşemdir! Atakum sahillerinde gezin, ordaki balık restoranlarından herhangi birinde balık yiyin mesela. Mısır ununda kızartılmış balık yiyin ama, öyle klasik her yerde yediginiz balık ızgaradan istemeyin.
    işte böyle bebegim:) bol yemeli içmeli bi yorum oldu bu, salyalarıma ben bile engel olamıyorum şu an bunları yazarken:))
    iyi tatiller kuşum, öperim bolca :*

    YanıtlaSil
  2. gefällt miiir :)

    YanıtlaSil
  3. ergen kizlar gibi olmussun ayna krsisinda elinde telefon foto cekmeler faln filan :)

    YanıtlaSil
  4. şimdiden iyi tatiller canım fotoğrafın da çok güzel her zamanki gibi...

    YanıtlaSil
  5. Hiç Karadenize gitmedim çok merak ediyorum. Şimdiden iyi tatiller Duju'cum. Bu arada kolyen de çok güzelmiş. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. dujucumm sımdıden guzel tatılerr..emınım karadenızde cok keyflı gececektr..mıs gıbı havası vardr....cep kombınınde on numara olmsssss ohh tam yazlık:)

    YanıtlaSil
  7. selamlar, özellikle rizeye bir hatta 2 gün ayırmadan karadenizden ayrılmayın derim. 2 sene önce rizeye ve köylerine 15 günlük bir gezi yapmıştım ve inanın hatırladıkça hala duygulanırım hala gözümde tütüyor oralar. anlatılmaz yaşanır cinsten güzelliklerle karşılaşacaksınız. iyi eğlenceler

    YanıtlaSil
  8. sen manken gibi poz veriyorlar diye kime laf söyledin anlamadım, kendi arkadaslarının blog postlarında çektirdikleri fotoğrafları hiç görmedin sanırım?

    YanıtlaSil
  9. ben bir sinoplu olarak söleym küçük şirin bi yer... eminim beğenirsiniz güzel vakit geçirirsiniz.iyi tatilller..

    YanıtlaSil
  10. canım benim eşinle mutlu tatiller, görmediğin yerleri gezmek en güzeli. Bu arada çok sexisin babeee :))

    YanıtlaSil
  11. Merhaba,

    Blogunu yeni kesfettim ve takibe aldim. Duju cum ne giyersen gie emin ol o guzel saclarinla herdaim cool olursun.

    xxx

    http://thetrendreportuk.blogspot.co.uk/

    YanıtlaSil

eğer bir google hesabınız yoksa name/url yazan kısma isminizi yazıp url'yi boş bırakarak yorum bırakabilirsiniz.
tüm yorumlarınızı büyük bir keyifle okuyorum! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...