26 Aralık 2011 Pazartesi

My Best Friends Opening

... cumartesi günü çok sevdiğim Yasemin & Ayşegül'ün "my best friends" mağaza açılışı vardı.... bu ikiliyi uzun zamandır beğenerek takip ediyorum, kendilerine öz bir tarzı var... sade ama şık olmak istiyorsanız tam yerindesiniz bence... Kızlar her zamanki gibi çok içten ve samimiydi.... 
 Koleksiyonda kullanılan renkler, özellikle etek ve bluzlara bayıldım, aynı zamanda kumaş seçimleri ve detaylar muhteşem! 
Çok özenle ve titiz çalışılmış :) kızları tekrar tekrar tebrik etmek istiyorum....  harika bir koleksiyon ortaya çıkmış... 

* * * 

... am Wochenende fand eine Boutique-Eröffnung einer meiner liebsten designers statt: "My Best Friends" 








çoook başarılı ve iddalı :))) 






çook yoğun çooook.. :))) 










Yasemin & Ayşegül; yine çok şıklar ... 

....BLENDER...











fotos by wear-a-smile  & me

27 yorum:

  1. Lansman çok eğlenceli görünüyor.. Bordoların hepsi ayrı yakışmış süper.. Yasemin ve Ayşegül de inanılmaz şık.. İkramlar da nefis.. Herşey 4/4 lükmüş :) Keşke gelebilseydim, tanışırdık hem de:)

    Bana da beklerim, güzel yorumlarını da beklerimmm :)

    http://lunaparkqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Cnm tulum ne kadar hoş durmus sende. Kesinlikle bordo parçalardan biri senin olmalı;)

    YanıtlaSil
  3. lansman süper tek kelimeyle,eteklerede bayıldım.sevgili denizciğimede buradan selamlar gönderiyorrrr:))))))) senide sürekli fit tuttuğun formundan dolayı kutluyotum

    YanıtlaSil
  4. woooow harika görünüyor her sey !
    fotograflarda gördügüm kadariyla tasarimlar sahane !!
    senin denedigin siyah etek cok hosuma gitti.. yaseminin gri eteginden bende istedim !! mutlaka gidip görmek lazim o butigi.. ikisine de basarilar ve hayirli olsun diyorum ! =)

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel kareler yakalamışsın Duju.Kızlara hayırlı olsun.İnşallah çok güzel işleri olur. Senin giydiğin kıyafetler de çok hoş.

    YanıtlaSil
  6. Duju'cum o üstündeki tulum nasıl yakışmış. Çok beğendim hem modelini hemde senin üstündeki duruşunu:) Maşallah fıstık süpersin...
    Koleksiyon gerçekten çok şık duruyor:)

    YanıtlaSil
  7. Bordo sana yakışmış, bir de eteğin çok güzel duruyor. Deniz'in de gömleği hemen gözüme çarptı, ay biz kadınlar ne fenayız. Lansmana iki laf et di mi? Yok hemen kim ne giymişe sardık yine:))

    YanıtlaSil
  8. nerdeymiş acebaa bu butik?? blender 'da değil dimi ? peki orda napiyodunuz? ayy detaylı anlatsana annem bin tane soru sordum yeaa:D denizin bluzuda yakıyoo!

    YanıtlaSil
  9. o tulumu aldım de:) süper seksi olmuşsun kesinlikle alıp yılbaşı gecesi giymelisin:)çok güzel bir koleksiyon olduğu belli ben de günlerdir instagramdan takip ediyorum kızları hatta o ilk karedeki eteğin grisinde gözüm var çoook fena:)

    YanıtlaSil
  10. Cok güzelsin dujum ;))

    Kizlar cok basarili, tasarimlar harika görünüyor, cok begendim !


    Öptüm

    YanıtlaSil
  11. Koleksiyon cok guzel gorunuyor. Ozelikle bordo tulum harika. Son resimde denizle ikiniz cok seker cikmissiniz.

    http://modasihiri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  12. çok hoş bir açılış olmuş, bir o kadar da güzel şeyler var içeride belli ki… istanbula gelince mutlaka uğranacaklar arasına aldım bile :)

    YanıtlaSil
  13. ben bu ikilinin özellikle eteklerine, kesimlerine bayılıyorum. müthiş bi tarzları var! özellikle o önü ters U dekolteli gri uzun eteğe tapma noktasındayım an itibariyle:)
    bide o önden mini arkası uzun siyah nekadan yakışmış sana bebek! alsaydın bidene kendine, bizim de sık sık gözümüz gönlümüzü açardın*.*

    YanıtlaSil
  14. ne güzel bir acilis öyle valla imrendim :) amam hepinizde muhtesem görünüyorsunuz

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  15. Duju'cum manken olarak seni seçmelilermiş nasıl da güzel taşımışsın kreasyonları! :) bordo tulum ve deri detaylı bel kısmı kadar asimetrik eteğin duruşunu da çok beğendim tatlım ışıl ışılsın! ;)


    BeTwin Us

    YanıtlaSil
  16. gördügüm kiyafetler cok güzel, ama benim gözüm yine de tatlilarda kaldi :))

    YanıtlaSil
  17. Hersey harika gozukuyor... Eminim cok keyifli gecmistir... Tasarimlarini zaten buyuk begeniyle takip ediyordum simdi cok daha rahat ulasabilcez o cicilere ;)))
    Tatlim ne kadar guzel tasimisin giydiklerini ;))) Supersin... Siyah asimetrik etege bayildim... Kocaman opuyorum xxx

    YanıtlaSil
  18. valla o elbise senin için tasarlanmış inşallah almışsındır... çok güzel bir mekana benziyor kıyafetler de bir o kadar güzel...

    YanıtlaSil
  19. Lunapark Queen: evet tatlım, her şey 4/4 lük olmuştu, kızlar her zamanki çok içten ve samimi… keşke gelseydin tanışırdık.

    SLW: tatlım evet tulumu ben çok önceden Ayşegül’ün üstünde görmüştüm ve aşık oldum. Bordo renk bu yıl benim rengim ama inan bana fazla bordo parçam yok. Öpüyorum tatlım.

    Pembebakteri: tatlım güzel yorumun için tşk ederim.

    Want more fashion: tasarımlar gerçekten müthiş. Benim giyindiğim aslında koyu bir lacivert evet çok hoş bir model. Mutlaka uğramalısın tatlım.

    Papis Style: tşk ederim tatlım. Wear ‘İn de ellerine sağlık, onunda yakalamış olduğu güzel kareler var, daha doğrusu çoğu onun :)

    Ayça: kuzum tşk ederim, beğenmene çok sevindim. Kocaman öpüyorum tatlım.

    Alışveriş Danışmanı: Beğenmene sevindim tatlım. Evet Deniz’cim çok şıktı, gerçi her zaman öyledir.

    Mamba: Tatlımm ay dur dur, merak etme bebeğim; bak şimdi biz ilk my best friends mağazası açılışında gittik. Sonra Beymen /Blender de yılbaşı için bir etkinlik vardı. Gerçi ben Beymen / Blender’i hiç beğenmedim …. Kocaman öperim sarışın bambammmm

    Gizzy: kuzum yok almadım, çünkü beden olarak tam olmadı. Benim üstüm 36 ve altım 38, çok garip dimi… ama kızlarla özel bir tasarım yapmayı planlıyorum. Geldiğinizde muhakkak uğrarız. Kocaman öpüyorum canımbenim

    Civciv: canımbenim sende öylesin. Evet harika tasarımlar dimi….

    Moda Sihri: beğenmene sevindim tatlım….

    Peri tozu Fotoğraf: mutlaka uğramalısınız, pişman olmayacaksınız.

    YanıtlaSil
  20. Minikkuş: bende kuzum, etekleri benimde favorim. Beğenmene sevindim canım, en kısa zamanda almayı planlıyorum canım….

    Güzelgül: tşk ederim tatlım.

    Be Twin Us: canım mankenlik benden geçti, ama yorumun için tşk ederim tatlım. Beğenmene çok sevindim bebeğim.

    Fulya: tatlılar bizimde gözümüzden kaçmadı…

    Emilie Trend: tatlım çok keyifli geçti gerçekten. Beğenmene çok sevindim tatlım, bu arada kendini özletme.

    Hamide: yok maalesef almadım çünkü bedeni olmadı ama en kısa zamanda inşallah alıcam …:) özel tasarım yapıcam, yani kendi ölçülerimde :)

    YanıtlaSil
  21. ayyy dujummm etekler harika nerde açıldı burası hemen gidelimmm=)bayıldım yaa çok tarzzz.biliyormusun bende moda tasarım okudum az kaldı benimde tasarımlarıma=)

    YanıtlaSil
  22. Dujucum, cok guzel bir tanitim event i olmus. Giz e katiliyorum, cok guzel tasimissin cicileri, manken gibi endaminla, o tulum harika. O gri kapiyi ustundeki susunu de ayrica begendim, o sofranin zenginligi de harika. Benim sofram bunlarin yaninda ne ki ama begendigin icin cok tesekkurler, comert ve guzel mesajin beni cok mutlu etti : )

    YanıtlaSil
  23. Ooo fotoğraflar süper!!!Seçtiğin tuluma bayıldım bu arada!!1Ama eteklerde diğer favorim oldu!!

    YanıtlaSil
  24. wow das ist echt klasse :)
    Ich werd nun auch öfter reinschauen :)

    LG momentan aus Paris ;)

    YanıtlaSil
  25. Canım bu harika postun için çoooooooooook teşekkür ederiz.İnanılmaz mutlu ettin bizi:) Mutlaka sakin bir zamanda tekrar bekliyoruz:) Ayrıca tulum cidden harika oldu:) Kocaman öptük.

    YanıtlaSil
  26. Duju bordolar ne kadar yakışmış sana bayıldım ,hele etek süper durmuş :)

    YanıtlaSil
  27. MODA TUTKUSU canlarım zaten harikaa :)ee onların tasarımları seninle daha da harikaaa:)yanında olmayı çok isterdim yaaa :))

    YanıtlaSil

eğer bir google hesabınız yoksa name/url yazan kısma isminizi yazıp url'yi boş bırakarak yorum bırakabilirsiniz.
tüm yorumlarınızı büyük bir keyifle okuyorum! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...