2 Nisan 2011 Cumartesi

Gisele Caroline Bündchen


Gisele Bündchen'e olan hayranlığımı bu sayfamda sizlere paylaşmak istiyorum. Rahat giyim tarzı, doğal güzelliği, çekiciliği ve başarısı ile ilgili size ufak bir yazı hazırladım......
Gisele Caroline Bündchen, 20 Temmuz 1980 yılında Rio Grande do Sul, Brezilya’da dünyaya gelmiştir. 1.80 boyunda 86-65-86 ölçülerinde ve 58 kilodur. 
1990 yılında moda sahnesi ile tanıştı ve birçok reklam,



dergi kapakları, defileler ve özellikle "Victoria Secret'in" şovlarında yer almıştır. Guinness Rekorlar Kitabın'da dünyanın en zengin süper modeli olarak yer almaktadır.



Anne ve babası Alman kökenli olup Patrícia adında ikiz kızkardeşi bulunan Gisele’in 4 kız kardeşi daha vardır. Aslında profesyonel voleybol oyuncusu olmak isteyen Gisele okul yılları boyunca çok zayıf olması sebebiyle arkadaşları tarafından ‘safinaz’ diye çağrılırmış. 14 yaşında McDonald’s'da Big Mac yerken keşfedilmiştir :)

Sonraları Brezilya’da gerçekleştirilen Elite Look of the Year yarışmasında ikincilik ödülü almış yarışmanın dünya çapındaki kısmında da dördüncülük ödülü almıştır. 1999 yılında Vogue Yılın Mankeni seçilmiştir. 2000 yılında Dünyanın En Güzel Kızı olarak lanse edilerek Rolling Stone dergisine kapak olmuş dördüncü mankendir. 
Grenden firmasından kendi çizgisi doğrultusunda çıkardığı Ipanema Gisele Bündchen Sandaletleri 2001 yılından bu yana dünya çapında 100 milyon adet satılmıştır.
2006 yılında Amerikan futbol takımı oyuncusu Tom Brady ile tanıştı ve 



26 Şubat 2009'da  evlendi. Çocukları Benjamin'i 8 Aralık 2009 tarihinde dünyaya getirdi. 
 




çok genç... :)







Victoria Secret'in melekleri..







 harika :)) 


Eşi Tom Brady












:))))))


oğlu Benjamin




3 yorum:

  1. çok hoş kadın ben de çok beğeniyorum, fiziğini, tarzını..
    mavi payetli mini elbisesine bayıldım.. ayrıca hamileyken giydiği mavi elbise ne kadar güzelmiş, bu fotoğrafını hiç görmemiştim..

    YanıtlaSil
  2. hamileyken giyindiği elbiseyi V.S. Show da giyinmişti, defileye çıkamadı ama izledi :) çok tatlı dimi, bende çok beğendim...

    YanıtlaSil

eğer bir google hesabınız yoksa name/url yazan kısma isminizi yazıp url'yi boş bırakarak yorum bırakabilirsiniz.
tüm yorumlarınızı büyük bir keyifle okuyorum! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...